Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2014

Διαγωνισμός ζωγραφικής: «Η Μουσική των Χριστουγέννων»


Es startet in Zusammenarbeit mit „EREVNITES“ (ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ) der Tageszeitung Kathimerini, der zweite Malwettbewerb für die Weihnachtskarte der Botschaft. Der Wettbewerb richtet sich an Kinder im Alter von 6 bis 12 Jahren.
                   
νικητήρια Χριστουγεννιάτικη κάρτα 2013
1ο Βραβείο - Σωτήρης Σ., 8 ετών, Γλυφάδα
Ξεκινάει για δεύτερη χρονιά, σε συνεργασία με τους Ερευνητές της Καθημερινής, διαγωνισμός ζωγραφικής για τη δημιουργία της ευχετήριας κάρτας Χριστουγέννων της Πρεσβείας.
Το θέμα του μεγάλου διαγωνισμού ζωγραφικής για τη δημιουργία της Χριστουγεννιάτικης κάρτας της Πρεσβείας είναι «Η Μουσική των Χριστουγέννων». Ο διαγωνισμός απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 6 έως 12 ετών.
Η κάρτα που θα διακριθεί στο διαγωνισμό θα ταξιδέψει με τη σφραγίδα της Πρεσβείας, είτε ταχυδρομικά, είτε ως e-card σε πάρα πολλούς παραλήπτες για να μεταφέρει τις πιο όμορφες ευχές της χρονιάς. Επιπλέον ο νικητής θα ταξιδέψει για 4 ημέρες στο Χριστουγεννιάτικο Μόναχο και θα παρακολουθήσει από κοντά την κλασική παράσταση του «Καρυοθραύστη».
Πώς θα πάρετε μέρος;
Ακολουθώντας τα εξής βήματα:
Το θέμα του διαγωνισμού είναι «η Μουσική των Χριστουγέννων». Το έργο θα πρέπει να σχεδιαστεί σε χαρτί μεγέθους Α4. Δεν πρέπει όμως να περιλαμβάνει γράμματα ή άλλα στοιχεία (π.χ. ονόματα, ευχές, λέξεις)
Η επιλογή των υλικών ή της τεχνοτροπίας (ζωγραφιά, κολάζ, κ.ά) είναι ελεύθερη.
Θα στείλετε το έργο σας (σε «σκαναρισμένη» μορφή ή φωτογραφία) στην ηλεκτρονική διεύθυνση pr-100@athe.diplo.de  μέχρι την Παρασκευή 28/11/2014 και ώρα 11 π.μ.
Στην υποβολή του έργου συμπεριλάβετε: ονοματεπώνυμο, ηλικία, διεύθυνση τηλ. και e-mail γονέα/κηδεμόνα.
Ισχύει μία συμμετοχή ανά διαγωνιζόμενο.
http://www.griechenland.diplo.de/Vertretung/griechenland/el/01/Malwettbewerb__fuer__eine__Weihnachtskarte__2014.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Frohe Ostern

8.Grundschule Thessaloniki Klasse 6a und 6b (DaF) 2024