Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2014

Χριστουγεννιάτικη Ευχετήρια κάρτα 2014
Οι νικητές του διαγωνισμού ζωγραφικής για τη δημιουργία Χριστουγεννιάτικης Ευχετήριας κάρτας 2014

Η Πρεσβεία της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας και οι «Ερευνητές» της εφημερίδας «η Καθημερινή», ευχαριστούν όλα τα παιδιά, γονείς, σχολεία και δασκάλους απ’ όλη την Ελλάδα για τη συμμετοχή στον διαγωνισμό «Η μουσική των Χριστουγέννων» για τη δημιουργία της ευχετήριας κάρτας Χριστουγέννων της Πρεσβείας. Συνολικά έλαβαν 2.224 έργα εκ των οποίων, κάποια θα στολίσουν κατά τη διάρκεια των γιορτών το χώρο υποδοχής του Προξενείου της Πρεσβείας.
Η επιλογή των νικητών έγινε την Τρίτη, 2 Δεκεμβρίου 2014 στα γραφεία της Πρεσβείας, από κρητική επιτροπή στην οποία συμμετείχαν εκπρόσωποι της Πρεσβείας, των «Ερευνητών» και των χορηγών Lufthansa, Notos Books και τη θεατρική ομάδα Retro.
Η νικήτρια του πρώτου βραβείου είναι η Νάντια-Ζωή Ζαούρη, 11 χρονών, από την Γλυφάδα
Κερδίζει ένα 4ήμερο ταξίδι από τις 19 έως 23 Δεκεμβρίου 2014 στο Μόναχο (περιλαμβάνονται αεροπορικά εισιτήρια και ξενοδοχείο, προσφορά της αεροπορικής εταιρίας Lufthansa και της Πρεσβείας αντίστοιχα) και 2 εισιτήρια για την παράσταση ο Καρυοθραύστης.

από: http://www.griechenland.diplo.de/Vertretung/griechenland/el/01/Gewinner__Malwettbewerb__Weihnachtskarte__2014.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Heute kommt der Nikolaus !

Hallo ! Hallo, Sabine ! Hallo, Uwe ! Hallo, Kinder ! Lasst uns froh und munter sein und uns recht von Herzen freuen ... Lustig, lustig tral...